top of page

Store Policy

Customer Care

Bij Cosi Reading staat klanttevredenheid voorop en we streven ernaar om de best mogelijke service te bieden. We staan steeds klaar om al je vragen, opmerkingen en eventuele problemen zo snel mogelijk te behandelen. We geloven in een open communicatie en streven ernaar om je een bevredigende oplossing te beiden. Of je nu hulp nodig hebt bij het plaatsen van een bestelling, informatie over een product wilt of een retour wilt aanvragen, we staan steeds voor je klaar. 

We trachten steeds binnen 24u onze mails te beantwoorden. 

Privacy & Safety

Bij Cosi Reading hechten we veel waarde aan jouw privacy en zorgen we voor een veilige winkelervaring. We verzamelen alleen noodzakelijke informatie die nodig is om je bestelling te verwerken en leveren. Deze gegevens delen we nooit met derden, tenzij dit wettelijk vereist is. We nemen passende maatregelen om jouw persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, verlies of diefstal. 

Je kan dus zeker en vast met een gerust hart genieten van je winkelervaring! 

Samenwerkingen en wholesale

Bij Cosi Reading staan we steeds open voor samenwerkingsmogelijkheden en wholesale-aanvragen. We geloven in het opbouwen van duurzame relaties en het verkennen van nieuwe mogelijkheden. 

Bij interesse hierin, neem dan gerust contact op via het contactformulier of mail naar info@cosireading.com. We kijken ernaar uit om van je te horen!

Payment Methods

Payment Methods

- Creditkaart/VISA
- Bancontact

- Paypall

- Apple pay

bottom of page