top of page

Over Cosi Reading

Welkom bij Cosi Reading!

 

Mijn naam is Gaëlle en ik ben de oprichter van Cosi Reading. 
Ik besloot deze webshop op te starten omdat ik ontdekte dat ik op een bijzondere manier mijn pssie voor tekenen en boeken kon combineren. Ik probeer dan ook om unieke en gezellige producten te creëren die jouw leeservaring naar een hoger niveau tillen. Onze webshop is ontstaan uit de wens om de wereld van bookish items te verkennen en iets bijzonders te creëren.

 

Onze visie:

Bij Cosi Reading willen we mensen het plezier in lezen teruggeven door hun leeservaring gezelliger en aangenamer te maken met onze producten. We willen een bron van inspiratie zijn en je uitnodigen om de wereld van het lezen op een unieke en bijzondere manier te ontdekken.

Unieke ontwerpen en samenwerkingen:
Bij Cosi Reading geloven we in originaliteit en samenwerking. We brengen onze eigen ontwerpen tot leven en werken graag samen met andere kleine ondernemers om niet alleen onze producten, maar ook die van anderen in de spotlight te zetten.

Producten die je leeservaring verbeteren:
In onze webshop vind je een verscheidenheid aan producten die het lezen leuker en gezelliger maken. Van zelfontworpen unieke boekenleggers en houten boekenpins tot sticky notes en gezellige en goedruikende kaarsen - we hebben voor elk wat wils. En we blijven ons assortiment uitbreiden, dus houd ons in de gaten voor nog veel meer!

Kwaliteit en zorgvuldige selectie:
Bij Cosi Reading streven we naar kwaliteit en zorgvuldige selectie van onze producten. Elk item is zorgvuldig beoordeeld voordat het in onze webshop wordt geplaatst. Of het nu door onszelf is ontworpen of na een grondig selectieproces is gekozen, we willen er zeker van zijn dat het product perfect past binnen het concept van onze webshop. We testen ook samples om er zeker van te zijn dat we zelf overtuigd zijn van de kwaliteit.

Persoonlijke favoriet:
Op dit moment zijn we vooral enthousiast over onze houten pins. Deze zijn het resultaat van onze eigen ontwerpen in samenwerking met een andere getalenteerde kleine onderneming. We zijn er trots op dat we unieke en bijzondere items kunnen aanbieden aan onze klanten.

Klanttevredenheid en betrokkenheid:
Bij Cosi Reading streven we naar een positieve en persoonlijke ervaring voor onze klanten. We zijn altijd bereikbaar via Instagram en op bepaalde momenten ook via de webshop. We doen ons best om je zo goed en vlot mogelijk te begeleiden binnen onze mogelijkheden.

Toekomstige plannen:
We hebben grootse plannen voor Cosi Reading! Naast het uitbreiden van ons assortiment en het introduceren van nieuwe producten, zijn we van plan om in de toekomst met abonnementen te werken. Hiermee kunnen onze klanten maandelijks leuke goodies verwachten. We willen ook een speciale sectie voor kinderen creëren, zodat zij ook kunnen genieten van de gezelligheid van het lezen.

 

Hopelijk genieten jullie evenveel van deze producten als wij. Vergeet ons zeker geen berichtje te sturen en ons te volgens op instagram @CosiReading!
 

bottom of page